Τέλεια μαλλιά

Τέλεια μαλλιά.

Τα μαλλιά σας είναι μέρος της εικόνας σας ,δώστε τους λοιπόν αυτό που τους αξίζει! Η μεγάλη μέρα πρέπει να είναι εντυπωσιακή όπως κ΄σείς άλλωστε! Διαβάστε παρακάτω τις καλύτερες συμβουλές από τους ειδικούς. Φροντίστε τα μαλλιά σας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τη μέρα του γάμου σας. Διαβάστε »

 

« Προηγούμενο | Επόμενο »

Συμβουλές περιποίησης

Ιανουάριος Ξεκινήστε λαμπερά τη νέα χρονιά βάφοντας τα μαλλιά σας με Richesse, βαφή χωρίς αμμωνία. Χαρίστε στα μαλλιά σας λάμψη και περιποίηση που διαρκεί. Φεβρουάριος Για τις φετινές απόκριες αποκτήστε ένα “extreme-trendy look” με την σειρά tecni.art.Διαβάστε »

« Προηγούμενο | Επόμενο »

Ποιο Νυφικό Να Διαλέξω;

«Όταν δεις το σωστό νυφικό, θα το καταλάβεις ».

Το κείμενο που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να μην κάνεις μαύρα μάτια μέχρι εκείνη τη στιγμή, όπως κι αν είναι το σώμα σου. Όλες οι κακόγουστες αναμνήσεις, από αποτυχημένες εμφανισιακά νύφες, στοιχειώνουν τη μελλόνυμφη. Διαβάστε »

« Προηγούμενο | Επόμενο »

Μακιγιάζ

Η χρησιμοποίηση του μακιγιάζ ξεκινάει από τα βάθη τις ιστορίας και εξακολουθεί να μένει στο προσκήνιο της ομορφιάς με όλο και εντονότερη παρουσία. Ο όρος μακιγιάζ έχει καθιερωθεί στο ελληνικό λεξιλόγιο της ομορφιάς όπως και η αντίθετη λέξη ντεμακιγιάζ. Οι αντίστοιχες λέξεις «ψιμυθίωση και απόψιμυθίωση» είναι σχεδόν άγνωστες. Το μακιγιάζ εξυπηρετεί σε μία προσωρινή εμφάνιση ελαττωμάτων, δημιουργεί εντυπώσεις, τονίζει φυσικά προτερήματα.. Διαβάστε »

« Προηγούμενο | Επόμενο »

Μια Συμβουλή Για Κάθε Ηλικία

20′ s ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ. Σ’ αυτήν την ηλικία το πιο σημαντικό για μια γυναίκα είναι να δείχνει φρέσκια. Η επιδερμίδα της είναι ακόμη λαμπερή και σφριγηλή, γι’ αυτό και δεν χρειάζεται να καλύπτει το πρόσωπο με πολύ μεϊκάπ. Το look της μπορεί να είναι από τολμηρό έως και avant-garde. Σ’ αυτήν την δεκαετία μια γυναίκα μπορεί να πειραματιστεί με τα πάντα..Διαβάστε »

« Προηγούμενο | Επόμενο »